مرضیه نادم

من مرضیه نادم داستان‌نویس، مقاله‌نویس و ویراستارم.
داستان نویسی‌ توی یه روزِ گرم که گردیِ خورشیدِ سفید و داغ بالای سرم بود، برام جلوۀ تازه‌ای پیدا کرد؛ درست از همون لحظه‌ای همه چیز برام تغییر کرد که تابلوی مستطیلی «آموزش نویسندگی فرنام» رو تویِ خیابون دیدم. اول، حضور تویِ کلاس‌ها از همون آموزشگاهِ کوچیکِ مربعی شروع شد و بعد تویِ کلاس اساتیدِ دیگری تحصیلاتِ آکادمیکم رو توی این شاخه از ادبیات شروع کردم و نزد اساتیدِ ماهری از قبیل: استاد کلانتری، استاد رضایی در موسسه داستان‌نویسیِ چوک، استاد صارمیان و استاد خانی، آموزش دیدم.
در همان سال‌های اول کتاب‌هایی رو به چاپ رسوندم:
1. شورِ مهتاب کتابِ داستانی مشترک با همکاری چند نویسنده
2. مجموعه دیگری از داستان‌ها به نام سودایِ عشق
3. قهوۀ تلخ مجموعۀ‌ای از اشعار و دلنوشته‌ها
4. ملودی، مجموعه‌ای از مقاله، داستان و شعر
5. دانه‌های انار یلدایی، مجموعه داستان کوتاه
زمانی‌که توی مؤسسه داستان‌نویسی چوک به صورت آکادمیک، از پایه، نزد استاد رضایی آموزش می‌دیدم، تصمیم گرفتم ویراستاری رو هم یاد بگیرم. بنابراین اون رو هم نزد استاد سوری رحیمی آموختم و تونستم مدرک ویراستاری رو در کنار داستان نویسی مقدماتی و پیشرفته اخذ کنم.
داستان‌نویسی شاخه‌ی گسترده‌ایه و هرچه یاد می‌گرفتم، انگار باز این نیاز در وجودم بود که بهتر و بیشتر یاد بگیرم.
یکی از شاخه‌های ادبیات، ادبیات گمانه‌زنه؛ پس سعی کردم توی این زمینه اطلاعاتم رو کامل کنم. از شاخه‌ی ادبیات گمانه‌زن به ادبیات فانتزی و ادبیات وحشت علاقمند شدم؛ پس تمام سعیم رو کردم که نویسندگانی رو بشناسم که در این شاخه از ادبیات فعال بودند؛ کتاب‎‌هاشون رو مطالعه کردم و سعی کردم که تکنیک‌هاشون را کشف کنم.
اولین آموزشم، توی زمینه ادبیات گمانه‌زن با آکادمی ژانرنویسی، نزد محدثه طریفیان آموختم
و بعد تویِ برخی از مسترکلاس‌های نویسندگانِ خارجیِ ماهر، آموزشاتم رو ادامه دادم؛ چون توی ایران نتونستم مؤسسه‌ای رو پیدا کنم که این شاخه رو به صورت اصولی و ماهرانه، آموزش بدن.
درطول سال‌ها کتاب‌های داستانی، غیرداستانی، آموزشی و مقالاتِ زیادی رو خوندم تا بتونم جزء به جزء تکنیک‌ها رو کشف کنم و یاد بگیرم؛ در کنارش هم بتونم از اون تکنیک‌ها و آموزش‌ها استفاده کنم.
حالا هم دوست دارم همۀ تجربیاتم رو در اختیار دیگران قرار بدم تا بتونن این شاخه از ادبیات_ادبیات گمانه‌زن_ رو هم بشناسن و هم در کنارش متن‌های خلاقانه‌ای رو بنویسن.
هر مسیری یه سری تکنیک داره؛ اگر بتونی اون‌ها رو یاد بگیری، آزمون و خطاهات کمتر می‌شن و مسیرت هم هموارتر.
من در اینجا درمورد موضوعات، تکنیک‌ها، کتاب‌ها ، فیلم‌ها و انیمه‌هایی صحبت می‌کنم که بتونه بهت کمک کنه تا بتونی متن‌های درست، خوب و خلاقانه‌ای بنویسی